Za znane stranke iščemo vse vrste nepremičnin za nakup ter najem!

REZULTATI ISKANJA (14 PONUDB)

Uredi po:
Pojdi na stran:
Stran:  1 od 2

V Ajdovščini, prodamo prostorno 3,5 sobno stanovanje. Stanovanje se nahaja v mirnem predelu mesta, v neposredni bližini centra. Obrnjeno je na V-Z stran, zelo svetlo, z lastno električno centralno kurjavo, klimatizirano.  Parkiranje zagotovljena na javnih parkirnih conah.  Primerno za mlade družine, saj je v bližini vrtca ter šole., prav tako je primerno je tudi za starejše saj se nahaja v 1. nadstropju. V preteklost je bilo stanovanje že deležno adaptacije.

ZK stanje urejeno, dobra in mirna lokacija, predaja možna takoj, vredno nakupa !!!

V Črnim Vrh prodamo stavbno zemljišče v izmeri 2.048 m2. Do parcele vodi makadamska pot, na kateri se tudi nahaja del komunalne infrastrukture. Takojšnja gradnja trenutno še ni mogoča, saj se čaka sprejetje OPPN za celotno območje s strani občine Idrija. Na območju je predvidena gradnja eno oz. dvo stanovanjske stavbe.

Prijetna lokacija na robu vasi, v bližini šole, trgovine, smučišča. Primerno za nakup ˝na zalogo˝, ZK stanje urejeno, UGODNO!!!

V Braniku oddamo 4 sobno stanovanje v samostojni stanovanjski hiši. Stanovanje je primerno za namestitev večjega števila ljudi, minimalna doba najema je 360 dni, stanovanje je potrebno v celoti uredit za potrebe najemnika za kar poskrbi najemnik sam. Medsebojno dogovorjena dela se kompenzira z najemnino. Najemnina se plačuje za tekoči mesec + vsi stroški. Ob podpisu je vplača varščina v višini treh mesečnih najemnin. Parkiranje zagotovljeno.

V stanovanjski soseski Kresnice v Ajdovščini, prodamo opremljeno 1,5 sobno stanovanje skupaj z lastniškim zunanjim parkirnim mestom. Stanovanje se nahaja v 2. nadstropju, J lega, klimatizirano, ogreva se na plin z lastno pečjo. Stanovanjski blok je opremljen z dvigalom. Stanovanje je v celoti opremljeno (razen kavča in manjše omare).

Stanovanje je zasedeno z najemnikom do novembra 2019, možnost prevzema najemnika, ZK stanje urejeno, Zelo primerno za oddajanje !!!

V vasi Tevče pri Ajdovščini, prodamo novogradnjo v zaključni fazi gradnje. Hiša ima cca. 180 m2 neto površine, vsa elektro in strojna dela so zaključena, manjkajo še zadnja zaključna obrtniška dela, začet je postopek za pridobitev uporabnega dovoljenja. Hišo se ponaša z lepim razgledom ter veliko parcelo (2.900 m2 ) na robu vasi je prava izbira za ljudi ki ljubijo aktivno preživljanje časa z urejanjem okolice ter hkrati uživajo v umirjenem ritmu vaškega življenja. Prodaja se videno – kupljeno

Enkratna priložnost, prevzem možen takoj, ZK stanje urejeno, VREDNO NAKUPA !!!

Vezana hiša Col

35.000,00 €

V vasi Col nad Ajdovščino, prodamo starejšo vezano hišo potrebno celovite prenove. Hiša se nahaja ob glavni cesti Ajdovščina- Črni Vrh, brez funkcionalnega zemljišča, možen dokup dodatnega prostora za parkiranje v neposredni bližini. Leto gradnje 1883, zadnja prenova 1980. Zadnji del hiše grajen v živo skalo, lastni vodnjak, zanimiva stavbna dediščina.

Nepremičnina je prosta vseh bremen, ZK stanje urejeno, prevzem možen takoj.

V Veliki Žabljah, prodamo starejšo stanovanjsko hišo s pomožnimi prostori in atrijem. Hiša je bila leta 1985 v celoti adaptirana in dograjena. Primerna je za večjo družino oz. možno predelavo v več stanovanjskih enot, parkiranje zagotovljeno v garaži ter pred glavnim vhodom. Pred hišo je atrij velikosti cca. 80 m2. Hiša je vseljiva,potrebna so dodatna investicijska ter vzdrževalna dela.

ZK stanje urejeno, možen takojšnji prevzem, primerno za investicijo.

V vasi Dolga Poljana pri Ajdovščini, prodamo večje stavbno zemljišče za gradnjo družinske hiše. Zemljišče se nahaja na robu vasi, na lepi mirni in sončni lokaciji, po parceli teče potoček ki doda kanček igrivosti k zeleni idili. V bližini se nahaja vsa komunalna infrastruktura, lega V-JV, dostop na parcelo je urejen z javne poti.

Enkratna priložnost, mirna okolica, 5 min do Ajdovščine, ZK stanje urejeno, pridobljena lokacijska informacija za gradnjo, VREDNO NAKUPA !!!

Graža Ajdovščina

9.200,00 EUR

V centru mesta, za Slaščičarno, prodamo garažo velikosti 13,00 m2. Garaža se nahaja v nizu garaž in ima vogalno lego.

Leta 2015 obnovljen notranji omet in tlak.

ZK stanje urejeno, možen takojšnji prevzem.

V vasi Otlica nad Ajdovščino, prodamo samostojno vikend hišo s pripadajočim zemljiščem. Hiša se nahaja na obronku gozda, na robu vasi, na mirni lokaciji. Čudovita lokacij s pogledom na celotno Slovensko primorje, v neokrnjeni naravi. Hiša primerna za vikend oz. tudi kot stalno bivališče. Hiša je bila adaptirana leta 1978, pred par leti zamenjana celotna streha, javni vodovod + 2 vodnjaka.

ZK stanje urejeno, možen takojšnji prevzem, enkratna priložnost za ljubitelje miru in narave !!!

Uredi po:
Pojdi na stran:
Stran:  1 od 2