Za znane stranke iščemo vse vrste nepremičnin za nakup ter najem!

REZULTATI ISKANJA (10 PONUDB)

Uredi po:
Pojdi na stran:
Stran:  1 od 1

Vezana hiša Col

35.000,00 €

V vasi Col nad Ajdovščino, prodamo starejšo vezano hišo potrebno celovite prenove. Hiša se nahaja ob glavni cesti Ajdovščina- Črni Vrh, brez funkcionalnega zemljišča, možen dokup dodatnega prostora za parkiranje v neposredni bližini. Leto gradnje 1883, zadnja prenova 1980. Zadnji del hiše grajen v živo skalo, lastni vodnjak, zanimiva stavbna dediščina.

Nepremičnina je prosta vseh bremen, ZK stanje urejeno, prevzem možen takoj.

V vasi Bilje, v novem naselju, prodamo tri stavbne parcele s pripadajočim solastniškim deležen na dovozni poti. Parcele se nahajajo na sončni in mirni lokaciji, na robu vasi, v soseski s samimi novogradnjami. Predvidena je gradnja treh enostanovanjskih stavb P+1, komunalna infrastruktura je v neposredni bližini.

Velikost parcel 814 m2, 811 m2 in 816m2

ZK stanje urejeno, meje so urejene,  primerno tako za mlade družine kot za ljubitelje narave, vredno nakupa !!!

V Veliki Žabljah, prodamo starejšo stanovanjsko hišo s pomožnimi prostori in atrijem. Hiša je bila leta 1985 v celoti adaptirana in dograjena. Primerna je za večjo družino oz. možno predelavo v več stanovanjskih enot, parkiranje zagotovljeno v garaži ter pred glavnim vhodom. Pred hišo je atrij velikosti cca. 80 m2. Hiša je vseljiva,potrebna so dodatna investicijska ter vzdrževalna dela.

ZK stanje urejeno, možen takojšnji prevzem, primerno za investicijo.

V vasi Dolga Poljana pri Ajdovščini, prodamo večje stavbno zemljišče za gradnjo družinske hiše. Zemljišče se nahaja na robu vasi, na lepi mirni in sončni lokaciji, po parceli teče potoček ki doda kanček igrivosti k zeleni idili. V bližini se nahaja vsa komunalna infrastruktura, lega V-JV, dostop na parcelo je urejen z javne poti.

Enkratna priložnost, mirna okolica, 5 min do Ajdovščine, ZK stanje urejeno, pridobljena lokacijska informacija za gradnjo, VREDNO NAKUPA !!!

Graža Ajdovščina

9.200,00 EUR

V centru mesta, za Slaščičarno, prodamo garažo velikosti 13,00 m2. Garaža se nahaja v nizu garaž in ima vogalno lego.

Leta 2015 obnovljen notranji omet in tlak.

ZK stanje urejeno, možen takojšnji prevzem.

V vasi Otlica nad Ajdovščino, prodamo samostojno vikend hišo s pripadajočim zemljiščem. Hiša se nahaja na obronku gozda, na robu vasi, na mirni lokaciji. Čudovita lokacij s pogledom na celotno Slovensko primorje, v neokrnjeni naravi. Hiša primerna za vikend oz. tudi kot stalno bivališče. Hiša je bila adaptirana leta 1978, pred par leti zamenjana celotna streha, javni vodovod + 2 vodnjaka.

ZK stanje urejeno, možen takojšnji prevzem, enkratna priložnost za ljubitelje miru in narave !!!

vezana hiša Ajdovščina

210.000,00 EUR

V centru mesta, prodamo vezano hišo. Hiša je primerna za bivanje družine z majhnimi otroci, saj sta šola oz. vrtec v neposredni bližini. Hiša je brez funkcionalnega zemljišča, ima pa garaža za parkiranje enega avtomobila, drugi se lahko parkira pred garažo. Hiša ima atraktivno notranjo zasnovo, bivalni del je zgrajen na način galerije, iz dnevnega prostora, se po stopnicah vzpnemo na balkon, preko katerega je dostop do treh spalnic. V pritličju je velika soba za druženje s kuhinjo in WC.

Velika meščanska hiša, za ljubitelje bivanja v centru mesta, možna menjava za 2 sobno stanovanje, ZK stanje urejeno, VREDNO NAKUPA !!!

V vasi Kamnje pri Ajdovščini prodamo starejšo vezano hišo z gospodarskim poslopjem in pripadajočim funkcionalnim zemljiščem. Hiša in gospodarsko poslopje sta grajena v tipičnem primorskem slogu, kamnita z lesenimi medetažnimi ploščami, v gospodarsko poslopje vstopaš preko dvorišča kjer so urejene sanitarije. V tem sklopu se nahajajo še hlev, senik, vinska klet, drugi pomožni prostor vse v izmeri cca. 160 m2. Za hišo je še pomožno dvorišče za namen parkiranja v izmeri 145 m2. Hiša ima priključke za vodo in elektriko. Hiša je le pogojno vseljiva, potrebna so večja investicijska vlaganja.

ZK stanje urejeno, možen takojšnji prevzem, možen dokup dodatnega kmetijskega zemljišča

V Črnem Vrhi nad Idrijo, prodamo samostojno vikend hišo s pripadajočim zemljiščem. Hiša je primerna tudi za stalno bivanje, saj ima večino komunalnih priključkov, urejen dostop do glavne ceste, v bližini centra kraja. Hiša je zasnovana kot P+1+M, skupne neto tlorisne površine 103 m2, na parceli 586 m2. Idealna prilika za pobeg pred poletno pripeko, obilo možnosti za aktivno preživljanje prostega časa tako poleti kot pozimi.

ZK stanje urejeno, možen takojšnji prevzem, mirna lokacija, enkratna priložnost !!!

V Ajdovščini na lokaciji Sejkotov, prodamo večjo stavbno zemljišče v izmeri 4.589 m2. Zemljišče ni komunalno urejeno, primerno je predvsem kot nakup za investicijo, saj je glede na velikost zemljišča smiselna parcelacija zemljišča na manjše parcele, kar bo omogočalo potencialno gradnjo več individualnih stanovanjskih hiš. Zemljišče se nahaja na robu mesta, obrnjeno je na JZ stran, z lepim razgledom na Ajdovščino, dostopno je po urejeni asfaltirani poti. Poleg zazidalnega zemljišča, bo kasneje po želji možen dokup kmetijskega zemljišča v izmeri cca. 3.480 m2. ZK stanje je urejeno.

Uredi po:
Pojdi na stran:
Stran:  1 od 1