Za znane stranke iščemo vse vrste nepremičnin za nakup ter najem!

REZULTATI ISKANJA (12 PONUDB)

Uredi po:
Pojdi na stran:
Stran:  1 od 2

2 sobno stanovanje Vipava

105.000,00 €

V centru Vipave, prodamo opremljeno 2 sobno stanovanje. Stanovanje se nahaja v 2. nadstropju PSO Platana. Leto gradnje je 2004, stanovanju pripada še zastekljena loža ter shramba v pritličju. Samo stanovanje meri 54,60 m2, obrnjeno je na J stran, lepa razporeditev prostorov, velika spalnica ter velik bivalni del,  zelo svetlo, ogrevanje in kuhanje na plin, lastno centralno ogrevanje, predpriprava za klima napravo. Parkiranje je omogočeno na parkirišču pred blokom. Stanovanje se prodaja z opremo, oprema je všteta v ceni.

ZK stanje urejeno, možen takojšni prevzem, idealno za oddajanje.

V Črnim Vrh prodamo stavbno zemljišče v izmeri 2.048 m2. Do parcele vodi makadamska pot, na kateri se tudi nahaja del komunalne infrastrukture. Takojšnja gradnja trenutno še ni mogoča, saj se čaka sprejetje OPPN za celotno območje s strani občine Idrija. Na območju je predvidena gradnja eno oz. dvo stanovanjske stavbe.

Prijetna lokacija na robu vasi, v bližini šole, trgovine, smučišča. Primerno za nakup ˝na zalogo˝, ZK stanje urejeno, UGODNO!!!

V stanovanjski soseski Kresnice v Ajdovščini, prodamo opremljeno 1,5 sobno stanovanje skupaj z lastniškim zunanjim parkirnim mestom. Stanovanje se nahaja v 2. nadstropju, J lega, klimatizirano, ogreva se na plin z lastno pečjo. Stanovanjski blok je opremljen z dvigalom. Stanovanje je v celoti opremljeno (razen kavča).

ZK stanje urejeno, Zelo primerno za oddajanje !!!

V vasi Tevče pri Ajdovščini, prodamo novogradnjo v zaključni fazi gradnje. Hiša ima cca. 180 m2 neto površine, vsa elektro in strojna dela so zaključena, manjkajo še zadnja zaključna obrtniška dela, začet je postopek za pridobitev uporabnega dovoljenja. Hišo se ponaša z lepim razgledom ter veliko parcelo (2.900 m2 ) na robu vasi je prava izbira za ljudi ki ljubijo aktivno preživljanje časa z urejanjem okolice ter hkrati uživajo v umirjenem ritmu vaškega življenja. Prodaja se videno – kupljeno

Enkratna priložnost, prevzem možen takoj, ZK stanje urejeno, VREDNO NAKUPA !!!

Vezana hiša Col

29.000,00 €

V vasi Col nad Ajdovščino, prodamo starejšo vezano hišo potrebno celovite prenove. Hiša se nahaja ob glavni cesti Ajdovščina- Črni Vrh, brez funkcionalnega zemljišča, možen dokup dodatnega prostora za parkiranje v neposredni bližini. Leto gradnje 1883, zadnja prenova 1980. Zadnji del hiše grajen v živo skalo, lastni vodnjak, zanimiva stavbna dediščina.

Nepremičnina je prosta vseh bremen, ZK stanje urejeno, prevzem možen takoj.

V Veliki Žabljah, prodamo starejšo stanovanjsko hišo s pomožnimi prostori in atrijem. Hiša je bila leta 1985 v celoti adaptirana in dograjena. Primerna je za večjo družino oz. možno predelavo v več stanovanjskih enot, parkiranje zagotovljeno v garaži ter pred glavnim vhodom. Pred hišo je atrij velikosti cca. 80 m2. Hiša je vseljiva,potrebna so dodatna investicijska ter vzdrževalna dela.

ZK stanje urejeno, možen takojšnji prevzem, primerno za investicijo.

V vasi Dolga Poljana pri Ajdovščini, prodamo večje stavbno zemljišče za gradnjo družinske hiše. Zemljišče se nahaja na robu vasi, na lepi mirni in sončni lokaciji, po parceli teče potoček ki doda kanček igrivosti k zeleni idili. V bližini se nahaja vsa komunalna infrastruktura, lega V-JV, dostop na parcelo je urejen z javne poti.

Enkratna priložnost, mirna okolica, 5 min do Ajdovščine, ZK stanje urejeno, pridobljena lokacijska informacija za gradnjo, VREDNO NAKUPA !!!

Graža Ajdovščina

9.200,00 EUR

V centru mesta, za Slaščičarno, prodamo garažo velikosti 13,00 m2. Garaža se nahaja v nizu garaž in ima vogalno lego.

Leta 2015 obnovljen notranji omet in tlak.

ZK stanje urejeno, možen takojšnji prevzem.

vezana hiša Ajdovščina

210.000,00 EUR

V centru mesta, prodamo vezano hišo. Hiša je primerna za bivanje družine z majhnimi otroci, saj sta šola oz. vrtec v neposredni bližini. Hiša je brez funkcionalnega zemljišča, ima pa garaža za parkiranje enega avtomobila, drugi se lahko parkira pred garažo. Hiša ima atraktivno notranjo zasnovo, bivalni del je zgrajen na način galerije, iz dnevnega prostora, se po stopnicah vzpnemo na balkon, preko katerega je dostop do treh spalnic. V pritličju je velika soba za druženje s kuhinjo in WC.

Velika meščanska hiša, za ljubitelje bivanja v centru mesta, možna menjava za 2 sobno stanovanje, ZK stanje urejeno, VREDNO NAKUPA !!!

V vasi Kamnje pri Ajdovščini prodamo starejšo vezano hišo z gospodarskim poslopjem in pripadajočim funkcionalnim zemljiščem. Hiša in gospodarsko poslopje sta grajena v tipičnem primorskem slogu, kamnita z lesenimi medetažnimi ploščami, v gospodarsko poslopje vstopaš preko dvorišča kjer so urejene sanitarije. V tem sklopu se nahajajo še hlev, senik, vinska klet, drugi pomožni prostor vse v izmeri cca. 160 m2. Za hišo je še pomožno dvorišče za namen parkiranja v izmeri 145 m2. Hiša ima priključke za vodo in elektriko. Hiša je le pogojno vseljiva, potrebna so večja investicijska vlaganja.

ZK stanje urejeno, možen takojšnji prevzem, možen dokup dodatnega kmetijskega zemljišča

Uredi po:
Pojdi na stran:
Stran:  1 od 2