Hiša samostojna

Južna Primorska, Piran/Pirano, Parecag

prodaja

Cena585.000 €

Osnovni podatki

  • ŠifraPH00004MC
  • Transakcija prodaja
  • Velikost 330,00 m²
  • Lokacija Južna Primorska, Piran/Pirano, Parecag
  • Vrsta objekta, tip hiša, samostojna
  • Tipsamostojna
  • Parcela1.128,00 m²
  • Letnik2021
  • NadstropjeK+P+M

Opis

NOVA, samostojna, enodružinska hiša v naselju Parecag, je prijetna, svetla, zasnovana nivojsko, z večjimi odprtimi prostori. Skupna površina hiše je cca. 330 m², K+P+M, stoji na zemljišču 1.128 m² v obliki črke L, zgrajena v 2021, do IV.gr.f. Dostop do parcele je urejen.

Nepremičnina zaradi svoje umeščenosti v mirno okolje omogoča kakovostno bivanje, zelo primerna tudi kot počitniška nepremičnina.

RAZPORED PROSTOROV:

V pritličju se nahaja prostorna dnevna soba, s predvidenim kaminom, kuhinjo in jedilnico z izhodom na prostorno teraso z odprtim pogledom na soline, morje, manjšo sobo (npr. za goste), dnevni wc in shramba oz. utility, v nadstropju sta dve prostorni sobi vsaka z izhodom na svoj balkon, kopalnica, glavna spalnica s svojo kopalnico in izhodom na teraso. Skupaj cca. 225 m².

V kletni etaži je predvidena večja garaža cca. 35 m², kurilnica, delovna soba, že izdelana kopalnica, možnost ureditve kantine-vinska klet, družabni prostor ali fitness s savno in urejen prostor predviden kot strojnica za morebitni bazen.

Hiša je kakovostno zgrajena do IV. gradbene faze (notranjost: tlaki v spodnji etaži narejeni, zgornja etaža še ni tlakov je pa razpeljana instalacija, talno gretje predvideno na toplotno črpalko, vse instalacije predpripravljene, stavbno pohištvo je že vgrajeno – kakovostna lesena vhodna vrata in okna). Leto izgradnje je 2021.

Posebnost nepremičnine je lepa in mirna lokacija, blizu Portoroža, s čudovitim, sproščujočim in odprtim pogledom na sečoveljske soline in morje. Tloris hiše je razgiban, veliko prostora pred hišo dopušča možnost postavitve bazena (prostor za strojnico bazena v kleti že predviden). Hiša je zgrajena do faze, ko ima kupec možnost prostore finalizirati po lastnem okusu. Zemljišče okoli hiše je prostorno in ima potencial za zunanjo ureditev po meri kupca, omogoča pa tudi veliko mero zasebnosti.

Bodočemu kupcu ponujamo možnost posredovanja pri prodaji obstoječe nepremičnine.

Kot dodatno storitev po naročilu ponujamo organizacijo strokovnega posveta glede dokončanja gradnje.

VLJUDNO VABLJENI NA OGLED.

ZA DODATNE INFORMACIJE GLEDE POGOJEV NAKUPA IN KONTAKT ZA OGLED: Nataša 069 656 390, nepremicnine@gaberit.si

Pošlji povpraševanje