Za znane stranke iščemo vse vrste nepremičnin za nakup ter najem!

Predstavitev podjetja

Nepremičninska agencija GABERIT NEPREMIČNINE je nastala po nekajletnem premisleku ter spletu okoliščin, ki so botrovale temu, da sem se po desetih letih profesionalnega ukvarjanja z nepremičninami pod okrilji različnih podjetij, odločil, da naredim naslednji korak v poklicni karieri, to pa je odločitev za samostojno podjetniško pot z ustanovitvijo lastne nepremičninske agencije.

Moje ime je Matija Ceket, po izobrazbi sem diplomirani ekonomist in sem imetnik Licence za opravljanje poslov nepremičninskega posredovanja katerega je izdalo Ministrstvo za okolje in prostor RS. Svojo poklicno kariero sem pričel takoj po diplomi kot pripravnik v eni izmed privatnih nepremičninskih agencij. Po nekajletnem nabiranju izkušen in znanj s področja poslovanja z nepremičninami, sem se odločil da opravim izpit za nepremičninskega posrednika. Kmalu zatem sem dobil priložnost in se zaposlil v enem izmed večjih gradbenih podjetji v Sloveniji  Kraškem zidarju. Podjetje je bilo znano po vsej Sloveniji po svoji kvalitetni gradnji stanovanjskih in ostalih objektov na ključ. V podjetju sem bil zadolžen kot komercialist za področje nepremičnin. Delovne naloge so bile mnoge in zanimive, dinamične, kakor je dinamičen celoten nepremičninski posel.

V desetih letih sem spoznal celotno paleto poslov v nepremičninskem poslovanju. Od trženja rabljenih nepremičnin, prodajo zemljišč, poslovnih prostorov, oddajanju nepremičnin v najem, do priprav na prodajo novogradenj, svetovanje, preverjanje dejanskega stanja, priprava prodajne dokumentacije, ocenjevanje, tržne analize, itd. Svoje izkušnje in znanje sem nabiral v obeh svetovih, svetu rabljenih in svetu novih nepremičnin. Ta dva svetova imata veliko skupnega, obenem pa sta si zelo narazen…

Za ustanovitev lastne nepremičninske agencije sem se odločil zaradi poklicnega izziva, obenem pa tudi zaradi dinamičnosti samega poklica. Vsaka nepremičnina je poglavje zase, zato je monotonost izključena. Istočasno želim svoje znanje in izkušnje deliti z  ljudmi, ki si želijo pomoči ter strokovnega nasveta pri reševanju svojih nepremičninskih vprašanj in poslov.

Pri nepremičninskem poslovanju zagovarjam na prvem mestu strokovnost ter konsistentnost pri spremljanju dogodkov na nepremičninskem trgu. Dejstvo je, da se za vsako nepremičnino najde interesent, kateremu nepremičnina ustreza. Za uspešen zaključek posredovanja je nato ključna še PRAVA CENA nepremičnine. Od nje je odvisno ali bo nepremičnina sploh vzbudila zanimanje interesentov.

V GABERIT nepremičnine se bom-o potrudili, da bo vsak, ki se resno odloča o nakupu/prodaji, oddaji/najemu, dobil to kar potrebuje in še več.

S preverjenimi zunanjimi strokovnimi sodelavci s področja pravnih, geodetskih, inženirskih, gradbenih in drugih storitev bomo poskrbeli, da ne bo potrebno izgubljati časa z iskanjem drugih izvajalcev za izpolnitev vaših potreb.

Naša želja in vizija je, da v nekaj letih postanemo stabilna in prepoznavna nepremičninska agencija na Primorskem, katera bo ponujala kvaliteten izbor raznih nepremičnin ter storitev vezanih na nepremičninsko poslovanje. Vse to bo mogoče samo z vztrajnim delom ter z veliko zadovoljnimi strankami, katere so ključ do uspeha vsake  uspešne poslovne zgodbe.

Obiščite nas na sedežu agencije, kjer vas z veseljem pričakujemo. Vabljeni.